Agenda

ATC Customer/Stakeholder Economic & Reliability Planning Meeting Friday, March 6th, 2009 9:00 AM – 3:00 PM

ATC Pewaukee HQ

Teleconference Number: 1-866-621-2153 Access Code: 8299839

- **9:00** *00*: Opening Remarks (15 minutes) *Dale Burmester*
 - Introductions
 - Review agenda
 - Materials posted at: http://www.atc10yearplan.com/A8.shtml
- 9:15 01: 2008 Economic Planning Study Results (60 minutes) Todd Tadych
- **10:15** *02*: Metrics (15 minutes) *Chris Hagman*
- **10:30** *03*: 2008 Real-Time & Day-Ahead Congestion (60 minutes) *Tom Dagenais*
- 11:30 04: 2009 Futures Economic & Reliability Studies (30 minutes) Chris Hagman
- **12:00** Lunch (30 minutes)
- 12:30 05: Regional Planning: West WI Study, RGOS/UMTDI Wenchun Zhu, Pat Shanahan
- **1:00** *06*: 2009 10-Year Assessment Update *David Smith, Ken Copp*
 - Introduction
 - Integrated Need Drivers
 - Preliminary Peak Hour Needs (~ 45 minutes)
 - Stakeholder Input on Needs (~ 15 minutes)
 - Stakeholder Solution Options (~ 15 minutes)
 - Futures Status Report (~ 15 minutes)

3:00 Adjourn

On February 4, 2008, ATC posted an overview of the stakeholder feedback we received on the economic planning studies at the December 18, 2008, Web meeting. ATC incorporated that feedback and is in the process of performing a number of additional PROMOD runs. ATC would like to share the results of our analysis with you on March 6. The latest posting can be found at:

http://www.atc10yearplan.com/A8.shtml